Personal
Training

Crossfit Nijmegen

Voor iedereen die fitter wil worden!

Wil je in een korte tijd een fitter lichaam? Dan is een CrossFit-training in Nijmegen van Ultrasport echt iets voor jou! Samen met een gediplomeerde trainer ga je in groepsverband de uitdaging aan om je grenzen te verleggen en om het maximale uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor? Wij wel!

Afwisselende Work-Out of the Day: elke dag weer!

CrossFit is een combinatie van fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Het is als het ware een gevarieerde training die we ook wel WOD (Work-Out of the Day) noemen. Een CrossFit-training is dus geschikt voor elke dag en is nooit precies hetzelfde. De ene dag doen we zware squats en deadlifts met pull-ups en de andere dag rennen we heen en weer met kettlebells. Zo zal deze work-out je vast en zeker nooit vervelen. Daarbij is het een stoere, grensverleggende en no-nonsense sport voor iedereen die écht fit wil worden. Je verhoogt je conditie, lenigheid, kracht en algemene fitheid. Daarnaast verlaag je het vetpercentage en laat je jouw spiermassa groeien. Alhoewel het doel niet op spiermassa opbouwen ligt, is dit in combinatie met de juiste voeding dus zeker wel een mogelijkheid.

Voordelen van CrossFit

De CrossFit-lessen brengen verschillende voordelen met zich mee. Denk onder meer aan:

  • Een vergroting van je zelfbewustzijn
  • Een fitter en vitaler lichaam
  • Een optimaal en gezonder leven
  • Een verlegging van je persoonlijke grenzen

Heb jij de skills en durf je het aan? Kies dan voor CrossFit bij Ultrasport in Nijmegen en haal het maximale uit jezelf. Vraag een gratis proeflesje aan door te bellen naar naar 024 675 62 45 of door het contactformulier te gebruiken. Via een van deze wegen kun je eveneens al jouw vragen omtrent onze CrossFit-training stellen. Direct inschrijven voor onze sportschool kan overigens via het inschrijfformulier/.

Waarom kiezen voor Ultrasport

Ultrasport is een Fitness, Health en Wellness Center en is meer dan alleen een sportschool. Wij streven naar een persoonlijke sfeer en je krijgt professioneel advies van ons gastvrije team. Onze sportzaal van 1000M2 is voorzien van 100 Fitness machines en er is altijd zaal begeleiding.

Wij willen iedereen graag helpen naar een gezondere lifestyle daarom geven wij indien gewenst ook gratis voedingsadvies. Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij Ultrasport ben je op het juiste adres.