Personal Fitness

Personal Training Nijmegen bij Ultrasport. Ultrasport Personal Training is gespecialiseerd in begeleiding van voeding-en training. Er wordt door de personal trainer gekeken naar wat er mis is, of niet goed werkt in uw huidige voedingspatroon, training opzet en levensstijl. Samen komen wij tot de kern, in wat je telkens stopt tot het behalen van je doelen en het creëren van echte blijvende resultaten. Bij Ultrasport zorgen wij ervoor dat je een compleet nieuw, gezond en sterk persoon bent dan wanneer je starten.

Waarom een personal trainer?

Het is een makkelijke manier om te zorgen dat je naar de sportschool blijft gaan. Als u een afspraak heeft staan dan is het namelijk minder makkelijk om niet naar de sportschool te gaan. Daarbij kan een personal trainer je net wat meer motivatie geven, je uit een sleur halen en een nieuwe kijk op je training geven waardoor je weer meer zin hebt om te trainen.

De voordelen op een rij:

  • Je hebt een stok achter de deur omdat je één tot twee trainingen per week ingepland hebt staan met je personal trainer.
  • U volgt personal training op een prettige locatie
  • De personal trainer zorgt ervoor dat uw voeding-en training optimaal is!
  • De personal trainer motiveert en zorgt dat u keer op keer het maximale uit uw trainingen haalt, en zo dus meer resultaat behaalt!
personal trainer Nijmegen