Nijmegen

Power Yoga

TRAIN JE LICHAAM EN GEEST MET POWER YOGA

Bij Ultrasport ben je aan het juiste adres voor Power Yoga in Nijmegen. Deze vorm van yoga is tegenwoordig enorm populair en zorgt ervoor dat jij je in no time energieker en rustiger voelt. De training zorgt als het ware voor evenwicht tussen lichaam en geest. Wij vertellen je op deze pagina graag meer over onze yogalessen.

Wat houdt deze vorm van yoga in?

Power Yoga is een dynamische vorm van yoga die afgeleid is van de Ashtanga Yoga, een yogavorm met vaste series. Onze powervolle yoga staat tevens bekend als Power Vinyasa Yoga. Power staat hierbij voor energie. Deze work-out is dan ook een krachtige training. De les bestaat uit een aaneengesloten serie van verschillende yogahoudingen die vloeiend in elkaar overgaan op ritmische muziek. Hierbij gaat het om staande, zittende en liggende houdingen die lichaam en geest weer in balans brengen. Door je te focussen op de bewegingen en door je lichaam te ‘ervaren’ ontstaat er eenzelfde soort effect als bij hardlopers. Na een sessie is je geest leeg en zijn alle spanningen verdwenen. Zo kom jij weer helemaal in balans.

Effecten van Power Yoga

Deze actieve yoga brengt de volgende effecten met zich mee:

  • Verbetering van de conditie
  • Een sterker en leniger lichaam
  • Verbetering van de lichaamshouding
  • Vergroting van je flexibiliteit
  • Innerlijke rust en een betere bestendigheid tegen stress

Waarom kiezen voor Ultrasport

Ultrasport is een Fitness, Health en Wellness Center en is meer dan alleen een sportschool. Wij streven naar een persoonlijke sfeer en je krijgt professioneel advies van ons gastvrije team. Onze sportzaal van 1000M2 is voorzien van 100 Fitness machines en er is altijd zaal begeleiding.

Wij willen iedereen graag helpen naar een gezondere lifestyle daarom geven wij indien gewenst ook gratis voedingsadvies. Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij Ultrasport ben je op het juiste adres.