Behaal je doelstelling met
Bedrijfsfitness Nederland

Ultrasport Nijmegen werkt nauw samen met Bedrijfsfitnessnederland om werkend Nederland zéér voordelig aan het sporten te krijgen! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten. benieuwd of jij in aanmerking komt? Doe de Werkgevercheck

Werkgevercheck!

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Sporten is leuk en goed voor je. Wat nog leuker is, is sporten bij Ultrasport met korting via Bedrijfsfitness Nederland. Je mag de kosten namelijk verrekenen met je brutosalaris. Soms betaalt de werkgever ook nog een deel van het abonnement mee. Je voordeel loopt al gauw tot 50% van je abonnementskosten op. Veel werkgevers in het hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit. Met de werkgeverscheck kom je er snel achter of bedrijfsfitness je abonnement een stuk voordeliger maakt. 

Voordelen voor Werkgevers

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Vitaliteitsmanagement wordt dan ook steeds belangrijker. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Wij zijn ervan overtuigd dat er door bedrijfsfitness meer mensen gaan sporten en het verzuim afneemt.

Bruto/netto uitruilen? Een werkgeversbijdrage? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om korting te creëren voor medewerkers. De korting bepaalt straks mede het succes van jouw bedrijfsfitnessregeling. Zodra we samen de bedrijfsfitnessvoorwaarden hebben bepaald, gaan wij voor je aan de slag. We maken een concept bedrijfsfitnessregeling in MijnFitnessplan: de online omgeving voor jouw medewerkers.