Fysiotherapie

Fysiotherapie De Noorderster is gevestigd binnen Ultrasport in Nijmegen Noord. Hier kunt u terecht met al uw vragen over het menselijk lichaam, voor advies en natuurlijk ook voor fysiotherapeutische behandelingen. Pijn bij het bewegen, last van een blessure, beperkt na een ongeluk of ziekte, sportieve ambities? Samen werken we toe naar een door u gewenste resultaat!

Maikel

Mijn naam is Maikel. Ik ben een betrokken en gedreven fysiotherapeut en ik kom uit Beuningen. In mijn werk als fysiotherapeut vind ik een persoonlijke benadering, en het samen werken met u naar een oplossing voor uw klachten, erg belangrijk. In mijn vrije tijd sport ik erg graag. Sporten is voor mij een echte uitlaatklep!

Nadia

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, eigenaresse bij Fysiotherapie de Noorderster.  Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in het behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.

Fleur

Hi! Ik ben Fleur Kuijpers en sinds september 2021 werkzaam bij Fysiotherapie de Noorderster. Als fysiotherapeut ben ik erg betrokken en sta ik met veel enthousiasme voor u klaar. Met een brede blik kijk ik naar uw klacht, stel alles in het werk om uw welbevinden te verbeteren en uw klachten te verminderen

Onze specialisaties

Adresgegevens

Voor vragen of afspraken kunt u gemakkelijk contact opnemen met onderstaande contactgegevens.