Ultrasport

Fysiotherapie

Wie ben ik

Mijn naam is Nadia Dolatabadi, een verschijning uit 1971, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben gek opwandelen en fietsen in de natuur, genietend van alle schoonheid die er bestaat. Reizen en meer van de wereld zien is iets dat ik graag doe. Ik ben voorstander van een gezonde en actieve leefstijl, waar bewegen een belangrijk onderdeel van is. Al heel vroeg wist ik dat het zorgen voor mensen mij veel voldoening gaf, daarom heb ik een studie gekozen in de gezondheidszorg.

Na in 2001 mijn diploma fysiotherapie te hebben gehaald, had ik het voorrecht om gelijk mijn geliefd vak met veel zorg en liefde te kunnen uitoefenen in een particuliere praktijk. Daarnaast heb ik gewerkt in een verpleeghuis, waardoor ik ervaring heb kunnen opdoen in de geriatrische zorg. Gaandeweg heeft de zorg voor mijn cliënten een ruimere betekenis gekregen. Ervoor zorgen dat mijn cliënten zich bewust worden van hun eigen rol in het behandelproces en hun kracht (her)ontdekken is daardoor een belangrijk aspect in mijn therapieproces geworden.

Expertise

  • Nek- en schouderklachten
  • Ontspanningstherapie
  • Ademhalingstherapie
  • Hyperventilatie
  • (lage) Rugklachten
  • Knie klachten
  • Sportblessures
  • Medical taping
  • Hydrotherapie
  • Dry Needling

Natuurlijk behandel ik ook andere klachten die te maken hebben met het bewegings- en houdingsapparaat.

Praktijken

Na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik in 2015 mijn eerste praktijk geopend in het sportcentrum van Fit For Free aan de Akkerlaan in Nijmegen. Deze praktijk genaamd “Yorbody Fysiotherapie Nijmegen” is al vanaf het begin een groot succes.

Na dit succes ben ik opnieuw de uitdaging aangegaan; 1 september 2017 opende mijn tweede praktijk, “Fysiotherapie de Noorderster”, haar deuren binnen het sportcentrum van Ultrasport in Nijmegen Noord (Oosterhout). Door de samenwerking met Ultrasport en Fit For Free beschikken we over de modernste apparatuur en hebben we de ruimte om door middel van een kwalitatieve en actieve benadering uw herstel te ondersteunen.

Hier kunt u terecht met al uw vragen over het menselijk lichaam, voor advies en natuurlijk ook voor fysiotherapeutische behandelingen

Contracten

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract waardoor de behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar. Dit is wel afhankelijk van uw verzekeringspakket.
Wij zijn direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u met of zonder verwijzing bij ons terecht kunt.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u bellen via het telefoonnummer 06-19949893 of mailen naar info@fysio-noorderster.nl.   Inhoudelijke informatie kunt u vinden op www.fysio-noorderster.nl