Over Ons

Ultrasport is een sport en healthcenter voor iedereen. Jong of oud, wij zijn er voor het hele gezin. Of je nou wilt sporten, zonnebanken of een beauty behandeling wilt, bij ons kan het allemaal. Ook als je wilt afvallen, aankomen en een gezonde leefstijl wil aannemen, bij ons kun je met Lifestyle Coaching je doel bereiken. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor (sport)massages en Fysiotherapie.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis en op zijn gemak voelt in een gezellige sfeer. Persoonlijke aandacht staat bij Ultrasport centraal en er zijn altijd voldoende coaches aanwezig om je vragen te beantwoorden en om te helpen. Kom gerust eens langs om rond te kijken en onze sfeer te proeven of maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek of gratis proefles.

Gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen

Onze sportschool is gunstig gelegen in Oosterhout (Nijmegen Noord) en makkelijk via de nieuwe Waalbrug vanuit centrum Nijmegen en direct bij de aansluiting van de A15 en A325 te bereiken. Er zijn gratis ruime parkeer mogelijkheden.

Sfeerimpressie van Ultrasport

Plan direct jouw
Gratis proefles in!

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.