ultra

Bodybuilding

Bodybuilding bij Ultrasport

Bodybuilding is gericht op het verkrijgen van een esthetisch mooi figuur. Omdat vooral krachttraining domineert is begeleiding heel belangrijk. Samen met een personal trainer van Ultrasport  wordt een bodybuilding schema gemaakt gericht op het ontwikkelen van meer spiermassa en het verlagen van lichaamsvet. Dat in combinatie met een bodybuildings dieet ga je je doelstelling bereiken.

Trainingschema’s voor Bodybuilding

Er zijn talloze verschillende trainingsschema’s voor Bodybuilding die allemaal rekening houden met de juiste intensiteit en trainingsvolume. Ook de “juiste mate” en een goede verdeling van de rust. Afhankelijk van de persoon kijken wij bij Ultrasport dan ook welk trainingsschema geschikt is. Er word in elk geval veel krachttraining gedaan en deze kan worden aangevuld met cardio oefeningen met als doel om lichaamsvet te verbranden en om je conditie te verbeteren.

Voedingsmiddelen

De juiste voeding is ook heel belangrijk als je gaat Bodybuilden. Bij Ultrasport geeft onze personal trainer dan ook gratis voedingsadvies. Bodybuilding word vaak geassocieerd met anabole en groeihormonen. Het gebruik hiervan komt inderdaad vaak voor maar er zijn gelukkig ook miljoenen bodybuilders die met alleen het gebruik van natuurlijke voedingssupplementen hun doel hebben bereikt. Wil jij ook op een natuurlijke manier een esthetisch mooi figuur kom dan Bodybuilden bij Ultrasport!