Groeps
Lessen

Bodyshape

Verbeter je figuur met Bodyshape!

Bodyshape bij Ultrasport in Oosterhout is de perfecte work-out voor als je wilt afvallen maar ook om conditie en kracht op te bouwen. Bodyshape bestaat nog niet zo lang dus een hele geschiedenis heeft het nog niet. Het is een gevarieerde training waarbij diverse materialen worden gebruikt en elke training is anders.  Je werkt op een plezierige wijze aan kracht, conditie, balans en vitaliteit. Dankzij het gebruik van gewichten en elastieken is het ook nog eens weerstandsverhogend.


Een Bodyshape work-out bij Ultrasport

Bodyshape is een work-out  die begint met een warming up om de doorbloeding van de spieren te verbeteren en de hartslag en ademhaling te verhogen. Vervolgens begint de high- impact aerobics. Dit zijn vrij zware en energieke oefeningen met veel springen dus het is belangrijk dat je voldoende water drinkt. Na de aerobics beginnen de spierversterkende oefeningen met gebruik van diverse verschillende materialen. De les wordt afgesloten met een cooling-down.

Voordelen op een rij

Waarom kiezen voor Bodyshape

Omdat met Bodyshape alle spieren en spiergroepen worden getraind verbeter je niet alleen je lichaamsconditie maar ook je figuur.  Het is motiverend dankzij de muziek en goed voor je ritme. Dus als je nou wil afvallen of conditie trainen, Bodyshape is vooral leuk!

Intensiteit van het programma

Vetverbranding:
3/5
Conditie:
4/5
Coordinatie:
5/5
Spierkracht:
3/5