Cryolipolyse

Cryolipolyse

Vet verwijderen door bevriezing

Wil jij ook makkelijk en veilig van je vetophopingen af? Dat kan nu met de nieuwste techniek, cryolipolyse. Hardnekkige vetophopingen is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Deze vetrollen zijn vaak moeilijk te bestrijden met alleen voldoende lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon. Op sommige gebieden zitten dan ook vaak meer opgehoopte vetcellen dan op andere plaatsen, daardoor dus moeilijker te bestrijden.
Het is begrijpelijk dat je liever geen operatie wilt ondergaan. Het is een ingrijpende ingreep waar ook nog eens een herstel periode aan vastzit. Wij van Remove hebben daarom nu een veilig en pijnloos alternatief voor liposuctie en kun je met cryolipolyse van je hardnekkige overtollige vetophopingen af komen.

Wat is cryolipolyse?

cryolipolyse het lokaal weghalen van vetcellen door middel van gecontroleerde koeling. Het is wetenschappelijk bewezen dat vet cellen gevoeliger zijn voor kou dan ander lichaamsweefsel. Bij een Cryo behandeling worden vetcellen gekoeld tot ze gaan kristalliseren. Vervolgens vallen ze uiteen en worden ze door het lichaam op een natuurlijke wijze afgevoerd. Tijdens de behandeling kunt u een licht trekkende gevoel ervaren. Er kan een lichte zwelling, roodheid, bloeduitstorting ontstaan maar zal redelijk snel verdwijnen na de behandeling.

Voordelen van vet bevriezen

Het is veilig, pijnloos en na één behandeling al zichtbaar resultaat. Er is geen herstel periode aan verbonden en je kunt meteen door met je dagelijkse bezigheden. Wel kan er een lichte zwelling, roodheid of bloeduitstorting ontstaan maar dat zal dan redelijk snel verdwijnen na de behandeling. Omdat de volledige vetcellen zijn afgebroken en afgevoerd zijn de resultaten blijvend. Daarnaast krijgt je meer zelfvertrouwen en een mooiere uitstraling omdat je geniet van uw slankere lijn.

Resultaten

Afhankelijk van de hoeveelheid vetcellen zal de behandeling 45 tot 60 minuten duren. Per Cryo behandeling staat een gemiddelde reductie van 2 tot 4 cm per behandelde zone. Er zijn resultaten geboekt bij één behandeling, van maar liefs 22 % minder onderhuidse vetcellen op de behandelde plek. De vetcellen verlaten geleidelijk uw lichaam, daardoor past de huid zich mooi aan de slankere contouren. Binnen drie tot vier weken zult u de eerste resultaten al kunnen zien en na ongeveer twee maanden zal de grootste verandering al duidelijk zichtbaar zijn. Gedurende het hele proces van ongeveer zes maanden zullen er nog steeds vetcellen worden afgevoerd. Je wordt behandelend door opgeleid personeel en behandeld met CE klasse II gekeurde apparatuur.

Bel voor een afspraak naar 0611119997