Fitness op maat

Behaal je doelstelling met fitness op maat

Wat jou doelstelling ook is, Ultrasport zorgt ervoor dat met Fitness op maat jou persoonlijke doelstelling word behaald. Je sport wel zelfstandig maar er is altijd een deskundig fitness trainer aanwezig  om je te begeleiden en een sport advies te geven om je doel te bereiken. Heb je een extra stok achter de deur nodig dan kun je kiezen voor een personal trainer die garant staat voor het gewenste eind resultaat. Je krijgt dan één op één les en word dan van begin tot het eind door je trainer begeleid.

Waarom kiezen voor Ultrasport

Ultrasport is een Fitness, Health en Wellness Center en is meer dan alleen een sportschool. Wij streven naar een persoonlijke sfeer en je krijgt professioneel advies van ons gastvrije team. Onze sportzaal van 1000M2 is voorzien van 100 Fitness machines en er is altijd zaal begeleiding.

Wij willen iedereen graag helpen naar een gezondere lifestyle daarom geven wij indien gewenst ook gratis voedingsadvies. Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij Ultrasport ben je op het juiste adres.