Sporten Nijmegen en omstreken? Wij van Ultrasport staan bekend om ons uitgebreide assortiment, onze sportschool bevat 1000m2 trainingsvloer. Ultrasport is een sport en healthcenter voor iedereen. Jong of oud, wij zijn er voor het hele gezin. Of je nou wilt sporten, zonnebanken of een beauty behandeling wilt, bij ons kan het allemaal. Ook als je wilt afvallen, aankomen en een gezonde leefstijl wil aannemen, bij ons kun je met Lifestyle Coaching je doel bereiken. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor (sport)massages en Fysiotherapie.

Waarom kiezen voor Ultrasport

Ultrasport is een Fitness, Health en Wellness Center en is meer dan alleen een sportschool. Wij streven naar een persoonlijke sfeer en je krijgt professioneel advies van ons gastvrije team. Onze sportzaal van 1000M2 is voorzien van 100 Fitness machines en er is altijd zaal begeleiding.

Wij willen iedereen graag helpen naar een gezondere lifestyle daarom geven wij indien gewenst ook gratis voedingsadvies. Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij Ultrasport ben je op het juiste adres.

Plan direct jouw
Gratis proefles in!

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.