FITNESS

FITNESS ELST VOOR TOP PRESTATIES IN EEN GEZELLIGE SFEER!

Wij van Ultrasport zien fitness niet als zomaar een sport. Het is volgens ons namelijk een investering in het lichaam en wij willen u de beste beleving geven. In onze sportschool zijn wij er voor iedereen. Wij vinden namelijk niet dat het uitmaakt of u nou jong of oud bent. Deze unieke beleving willen wij namelijk bieden voor het hele gezin. Wij van fitness Elst doen er namelijk alles aan om de klant het beste van het beste te geven.

Wij zijn namelijk meer dan een sportschool. Bij ons is het natuurlijk mogelijk om te sporten met de nieuwste fitness apparatuur. Dit is echter niet het enige waar wij om bekend staan. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om na het sporten even goed te ontspannen. In ons gloednieuwe healthcenter kunt u namelijk gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van onze zonnebanken, de sauna en een beauty behandeling is ook een mooie mogelijkheid.

Top prestaties staan bij ons op de eerste plaats. Dit betekent echter niet dat dit het enige is waar wij ons op focussen. Wij vinden het namelijk dat u zich goed op u gemak voelt bij ons in de sportschool. Bij fitness Elst hangt namelijk een gezellige sfeer. Mocht u vragen hebben over het uitvoeren van een oefening, dan staat er altijd een coach voor u klaar.

Mocht u graag bij ons willen sporten maar wilt u eerst kijken of het iets voor u is? Dan is dit natuurlijk mogelijk! In ons ca 1100m2 healthcenter is het namelijk mogelijk om een gratis proefles te volgen. Mocht u vervolgens bij ons willen sporten dan hebben wij veel keuze voor u. Wij bieden namelijk flexibele abonnementen aan, zo is er voor iedereen het juiste abonnement.

Plan jouw gratis proefles

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.