Infra
baldan

Infrabaldan 3.0

Wat is de infrabaldan 3.0?

Het gepatenteerde systeem is ontworpen om het aerobe metabolisme, gewichtsverlies en welzijn te activeren en te stimuleren.

We hebben bijna-infraroodtherapie gecombineerd met matige aerobe oefeningen om uitstekende resultaten te behalen in gewichtsverlies, lichaamsversteviging, welzijn, genezing, ontsteking, obesitas en nog veel meer. Behandel je lichaam goed en verbeter je leven met onze unieke technologie.

Het is een makkelijke manier om te zorgen dat je naar de sportschool blijft gaan. Als u een afspraak heeft staan dan is het namelijk minder makkelijk om niet naar de sportschool te gaan. Daarbij kan een personal trainer je net wat meer motivatie geven, je uit een sleur halen en een nieuwe kijk op je training geven waardoor je weer meer zin hebt om te trainen.

Wetenschappelijk onderzocht

Onderzoekers hebben overweldigend bewijs gevonden dat toen MIACT-technologie werd toegepast op lokale gebieden of het hele lichaam, het de bloedcirculatie verhoogde, wat leidde tot veel belangrijke gezondheidsvoordelen, inclusief voor mensen die lijden aan slapeloosheid, fibromyalgie, gewrichts- en spierpijn, zenuwpijn en ontsteking, zwaarlijvigheid, sportblessure, stress en nog veel meer. Een steeds groter wordende hoeveelheid klinisch bewijs ondersteunt nu het gebruik van Near Infrared stimulatie als een niet-invasief gewichtsverlies, plekvermindering en gezondheidsbevorderende therapie.


Infrabaldan 3.0 werd in 1994 ontwikkeld door Fabio Paolo Marchesi en is de afgelopen 25 jaar verder getest en geperfectioneerd. Het is nu gepatenteerd en wetenschappelijk bewezen om het aerobe metabolisme te activeren, gewichtsverlies te verbeteren en te behouden en het gevoel van welzijn te vergroten met uitzonderlijke en langdurige resultaten.

Prijzen

Vraag aan ons baliepersoneel naar de mogelijkheden en kortingen voor vaste leden!

Boek nu Jouw sessie!

Ben jij nou ook zo enthousiast over de infrabaldan 3.0? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste sessie in te plannen!

Contactformulier