Infra
baldan

Infrabaldan 3.0

Wat is de infrabaldan 3.0?

Het gepatenteerde systeem is ontworpen om het aerobe metabolisme, gewichtsverlies en welzijn te activeren en te stimuleren.

We hebben bijna-infraroodtherapie gecombineerd met matige aerobe oefeningen om uitstekende resultaten te behalen in gewichtsverlies, lichaamsversteviging, welzijn, genezing, ontsteking, obesitas en nog veel meer. Behandel je lichaam goed en verbeter je leven met onze unieke technologie.

Het is een makkelijke manier om te zorgen dat je naar de sportschool blijft gaan. Als u een afspraak heeft staan dan is het namelijk minder makkelijk om niet naar de sportschool te gaan. Daarbij kan een personal trainer je net wat meer motivatie geven, je uit een sleur halen en een nieuwe kijk op je training geven waardoor je weer meer zin hebt om te trainen.

 • GEWICHTSVERLIES
  Infrabaldan 3.0 synchroniseert zijn infraroodstimulatie met uw hartslag die uw lichaam helpt om tot 24 uur na de behandeling continu vet te verbranden, wat zorgt voor een natuurlijk langdurig gewichtsverlies.
 • BODY SCULPTING & TONING
  Infrabaldan 3.0 stelt u in staat om de behandeling aan te passen en specifieke aandachtsgebieden aan te pakken, waarbij uw lichaamsvorm wordt gewijzigd door gelokaliseerd vet te verminderen en spieren effectief te versterken. spierpijn
 • GEZAMENLIJKE EN SPIERPIJN
  Het is herhaaldelijk bewezen dat Near Infrared-lichttherapie een veilige, medicijnvrije en effectieve methode is voor langdurige pijnverlichting, het verminderen van ontstekingen en spierpijn, overal in uw lichaam. immuniteit
 • VERHOOGT IMMUNITEIT
  Infrabaldan 3.0 verhoogt uw lichaamstemperatuur om de immuniteit te verhogen door meer witte bloedcellen aan te maken. Het veroorzaakt ook verwijding van de bloedvaten, waardoor de bloedsomloop en zuurstoftoevoer door uw hele lichaam worden verbeterd.
 • SCHADEVERWIJDERING
  Bijna-infraroodstimulatie verhoogt de bloedcirculatie naar letselplaatsen en gebieden met chronische pijn, waardoor de celstroom in deze gebieden toeneemt. Dit resulteert in een versnelde verlichting van pijn en de regeneratie van beschadigde cellen.
 • GEESTELIJKE GEZONDHEID & WELZIJN
  Infrabaldan 3.0-trainingssessies geven endorfines, serotonine en melatonine vrij, die allemaal helpen om het gevoel van welzijn en vitaliteit te verbeteren. Dit moedigt veel belangrijke gezondheidsvoordelen aan, waaronder stressverlichting en regulering van de slaap / waakcyclus.​

Wetenschappelijk onderzocht

Onderzoekers hebben overweldigend bewijs gevonden dat toen MIACT-technologie werd toegepast op lokale gebieden of het hele lichaam, het de bloedcirculatie verhoogde, wat leidde tot veel belangrijke gezondheidsvoordelen, inclusief voor mensen die lijden aan slapeloosheid, fibromyalgie, gewrichts- en spierpijn, zenuwpijn en ontsteking, zwaarlijvigheid, sportblessure, stress en nog veel meer. Een steeds groter wordende hoeveelheid klinisch bewijs ondersteunt nu het gebruik van Near Infrared stimulatie als een niet-invasief gewichtsverlies, plekvermindering en gezondheidsbevorderende therapie.


Infrabaldan 3.0 werd in 1994 ontwikkeld door Fabio Paolo Marchesi en is de afgelopen 25 jaar verder getest en geperfectioneerd. Het is nu gepatenteerd en wetenschappelijk bewezen om het aerobe metabolisme te activeren, gewichtsverlies te verbeteren en te behouden en het gevoel van welzijn te vergroten met uitzonderlijke en langdurige resultaten.

Prijzen

 • 1 Sessie
 • 20 Sessies
 • 30 Sessies
 • 69,-
 • 1320,-
 • 2070,-

Vraag aan ons baliepersoneel naar de mogelijkheden en kortingen voor vaste leden!

Boek nu Jouw sessie!

Ben jij nou ook zo enthousiast over de infrabaldan 3.0? Neem dan snel contact met ons op om jouw eerste sessie in te plannen!

 • Veilig en snel afvallen
 • Direct resultaat
 • Wetenschappelijk bewezen!

Contactformulier