Lifestyle coaching
Bij Ultrasport

Lifestyle Coaching is een personal training gericht op jou persoonlijke wensen en leefstijl. Wil je afvallen, aankomen, spieren ontwikkelen of fit worden dan zal je met Lifestyle Coaching bij Ultrasport zeker je doel bereiken. Niet alleen binnen maar ook buiten de sportschool leer je beter presteren en zal je het maximale uit je leven halen.

Waarom kiezen voor een Personal Trainer

Om je doel te bereiken heb je discipline, structuur en doorzettingsvermogen nodig. Voor veel mensen is het zelfstandig behalen van hun persoonlijke doelstelling dan ook heel lastig. In dat geval kan onze Personal Coach je helpen en ervoor zorgen dat jij je doel gaat halen. Met veel energie, kennis en enthousiasme zullen jullie duurzame resultaten behalen.

Ultrasport Traint, coacht en motiveert

Als eerst krijg je een intake gesprek met je Personal Trainer en bespreken we je huidige leefstijl en je persoonlijke doelstelling. Na een aantal testen voor o.a het bepalen van je conditie word er een plan van aanpak en trainingsvorm gemaakt om jou doel te gaan behalen. Je coach zal je van A tot Z begeleiden en je ruggensteun zijn.

Durf jij de uitdaging aan maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende gesprek!

Plan direct jouw
Gratis proefles in!

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.