Personal
Training

Personal trainer nijmegen

Doelen behalen met een personal trainer van Ultrasport

Wil je kosten wat het kost je doelstellingen behalen? Schakel dan een personal trainer in Nijmegen van Ultrasport in! Samen met een fitnesscoach zet jij dan alles op alles om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Gedurende het traject geven wij jou precies de begeleiding die je nodig hebt.

Personal training als stok achter de deur

Dankzij onze personal fitness is het voor jou makkelijker om naar de sportschool te gaan en moeilijker om een training over te slaan. Dit omdat je weet dat je een afspraak hebt met je coach en je er niet alleen tegenaan hoeft. In veel gevallen is dat precies de stok achter de deur die velen nodig hebben om vol te houden. De personal trainer zal samen met jou je routine binnen en buiten de sportschool evalueren en daarop inspelen om jouw doel te gaan behalen.

Persoonlijk advies

Naast begeleid trainen krijg je persoonlijk advies over voeding en een gezonde levensstijl. Zo leveren wij je een compleet pakket dat jou helpt om écht de gestelde doelen waar te maken. Voordat we aan de slag gaan bepalen we samen waar je binnen een bepaald tijdsbestek wilt staan en wat jouw doelstellingen zullen zijn. Hier spelen we vervolgens op in met een sportschema en advies op maat. Eventueel is het mogelijk om eerst een gratis proefles te volgen. De personal coach geeft jou dan een rondleiding in onze sportschool en stelt een vrijblijvend plan van aanpak op.

Wil je graag kennis maken met de personal training van Ultrasport in Nijmegen? Bel naar 024 675 62 45 of gebruik het contactformulier om een proefles aan te vragen. Weet je al zeker dat je er samen met onze personal trainer tegenaan wilt? Via het inschrijfformulier kun je je direct aanmelden. Wij staan voor iedereen klaar!

Waarom kiezen voor Ultrasport

Ultrasport is een Fitness, Health en Wellness Center en is meer dan alleen een sportschool. Wij streven naar een persoonlijke sfeer en je krijgt professioneel advies van ons gastvrije team. Onze sportzaal van 1000M2 is voorzien van 100 Fitness machines en er is altijd zaal begeleiding.

Wij willen iedereen graag helpen naar een gezondere lifestyle daarom geven wij indien gewenst ook gratis voedingsadvies. Of je nou jong of oud, beginnend of gevorderd, een slanke of wat zwaardere sporter bent, bij Ultrasport ben je op het juiste adres.