Personal training

Waarom een personal trainer?

Personal Training Nijmegen bij Ultrasport. Ultrasport Personal Training is gespecialiseerd in begeleiding van voeding-en training. Er wordt door de personal trainer gekeken naar wat er mis is, of niet goed werkt in uw huidige voedingspatroon, training opzet en levensstijl. Samen komen wij tot de kern, in wat je telkens stopt tot het behalen van je doelen en het creëren van echte blijvende resultaten. Bij Ultrasport zorgen wij ervoor dat je een compleet nieuw, gezond en sterk persoon bent dan wanneer je starten.

Het is een makkelijke manier om te zorgen dat je naar de sportschool blijft gaan. Als u een afspraak heeft staan dan is het namelijk minder makkelijk om niet naar de sportschool te gaan. Daarbij kan een personal trainer je net wat meer motivatie geven, je uit een sleur halen en een nieuwe kijk op je training geven waardoor je weer meer zin hebt om te trainen.

Plan jouw gratis proefles

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past. 

Shapelifters personal training

Wil jij sterker, fitter en gezonder worden, maar ook meer willen weten over de werking van het lichaam, trainingsleer en voeding? Bij Shapelifters werken we actief samen (binnen en buiten de sportschool) aan jouw kennis en kunde. Onze 5 belangrijke pijlers voor succes worden door onze trainers en coaches zo goed mogelijk uitgelegd en herhaaldelijk toegepast.

Onze missie is om jou te helpen je doel te behalen, maar ook om het jou te leren, zodat je de rest van je leven er profijt van hebt. Je gezondheid en lichamelijke gesteldheid staat namelijk nooit stil, en daar moet jij je leven lang actief aan blijven werken.