Salon

Salon

BEZOEK ONZE BEAUTYSALON

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig verwijderen van o.a. vervelende vetrolletjes, overtollig haargroei, cellulitis, rimpels, tatoeages, acne, couperose en allerlei andere ongemakken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Ons gecertificeerde personeel werkt uitsluitend met de nieuwste gekeurde CE ll klasse apparatuur om de veiligheid te waarborgen en de hoogst haalbare resultaten te bereiken.

EEN GEZONDE EN MOOIE HUID

Iedere huid is anders, daarom bestaat een goede schoonheidsbehandeling uit maatwerk. Tijdens de Beauty behandeling wordt een analyse gedaan om te weten welke producten voor u geschikt zijn. Bij Ultrabeauty werken we met huidvriendelijke producten van Oolaboo. Al deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest.

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere terecht voor o.a:

  • Diverse gezichtsbehandelingen
  • Pedicure/ manicure
  • Make up
  • Harsen van diverse lichaamsdelen. 

Voor alle informatie over onze behandelingen en prijzen ga dan naar Ultrabeauty.nl

VERGOEDING DOOR DE VERZEKERING

Beautysalon Ultrabeauty mag behandelingen uitvoeren voor zorgverzekeraars.

Onze BIG geregistreerde huidtherapeut kan u een factuur overhandigen met haar BIG Code erop zodat u deze vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk en per verzekeraar verschillend. In uw polis kunt u zien in welke mate u een behandeling vergoed krijgt.

Bel voor een afspraak naar 0858005545