FITNESS OP MAAT

Sporten doet u bij Ultrasport!

Bent u al een tijdje opzoek naar een sportschool die goed bij u past? Een sportschool met de beste faciliteiten en de nieuwste apparaten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij Ultrasport zorgen er namelijk voor dat sporten een unieke ervaring wordt. Bij ons kunt u in de zaal sporten maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden.

Bent u naast het sporten ook opzoek naar een beetje ontspanning? Dan is dit bij ons ook mogelijk! Bij ons in het healthcenter kunt u namelijk gebruik maken van zonnebanken en een beauty behandeling is ook een optie. Wilt u afvallen of juist aankomen? Of gaat het u juist om het creëren van een gezondere manier van leven? Wij kunnen u hier erg goed bij helpen, aan de hand van onze coaching gaat u al uw doelen bereiken.

SPORTEN IS ER VOOR IEDEREEN

Ons healthcenter van ca 1200m2 is erg goed te bereiken. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, mocht u bij ons willen sporten dan kunt u makkelijk met de auto komen. Wij hebben namelijk directe aansluiting met de A15 en A325. Bij ons op het complex zijn voldoende parkeerplekken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u, uw auto kwijt kunt.

Mocht u bij ons willen sporten, maar wilt u het eerst een keer proberen? Dan is dit natuurlijk mogelijk! U kunt bij ons namelijk een proefles volgen. U kunt de sfeer in de sportschool dan goed proeven en u kunt alle apparaten proberen. Wij hopen u dan te laten zien dat sporten bij ons een unieke ervaring is. Mocht u zich dan willen inschrijven, dan hebben wij van sporten veel flexibele abonnementen voor u.

Plan jouw gratis proefles

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.