FITNESS OP MAAT

Sporten doet u bij Ultrasport!

Bent u al een tijdje opzoek naar een sportschool die goed bij u past? Een sportschool met de beste faciliteiten en de nieuwste apparaten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bij Ultrasport zorgen er namelijk voor dat sporten een unieke ervaring wordt. Bij ons kunt u in de zaal sporten maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden.

Bent u naast het sporten ook opzoek naar een beetje ontspanning? Dan is dit bij ons ook mogelijk! Bij ons in het healthcenter kunt u namelijk gebruik maken van zonnebanken en een beauty behandeling is ook een optie. Wilt u afvallen of juist aankomen? Of gaat het u juist om het creëren van een gezondere manier van leven? Wij kunnen u hier erg goed bij helpen, aan de hand van onze coaching gaat u al uw doelen bereiken.

SPORTEN IS ER VOOR IEDEREEN

Ons healthcenter van ca 1000m2 is erg goed te bereiken. Wij zijn gevestigd in Oosterhout, mocht u bij ons willen sporten dan kunt u makkelijk met de auto komen. Wij hebben namelijk directe aansluiting met de A15 en A325. Bij ons op het complex zijn voldoende parkeerplekken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u, uw auto kwijt kunt.

Mocht u bij ons willen sporten, maar wilt u het eerst een keer proberen? Dan is dit natuurlijk mogelijk! U kunt bij ons namelijk een proefles volgen. U kunt de sfeer in de sportschool dan goed proeven en u kunt alle apparaten proberen. Wij hopen u dan te laten zien dat sporten bij ons een unieke ervaring is. Mocht u zich dan willen inschrijven, dan hebben wij van sporten veel flexibele abonnementen voor u.