Sportschool
Nijmegen noord

Sportschool Nijmegen noord

Sportschool Oosterhout voor de beste resultaten!

In onze sportschool in Nijmegen noord kan iedereen met plezier gaan sporten. Voor iedereen is het belangrijk om gezond te blijven. Gezondheid is iets waar je zowel mentaal als fysiek mee bezig moet zijn. Onze sport en health center zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek gezond blijft. Op onze locatie in Nijmegen noord met een oppervlakte van 1000 vierkante meter zul je alles vinden wat je nodig hebt om gezond te blijven. Wij bieden onder andere personal training, zaalbegeleiding en onbeperkt fitness aan.

De faciliteiten van onze sportschool in Nijmegen noord

Bij Ultrasport kun je gebruik maken van onze vele faciliteiten die je helpen om gezond te blijven. Bij ons wordt een gezond lichaam niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Hiervoor bieden wij veel faciliteiten aan waar onze klanten gebruik van kunnen maken. Wij beschikken over meer dan 100 machines waar je terecht kunt voor zowel krachttraining als cardiotraining. Onze verschillende machines zorgen ervoor dat je alle soorten spiergroepen kunt trainen. Zo kun je gericht trainen op de onderdelen die jij belangrijk vindt. Wij beschikken over airconditioning zodat onze sporters koel kunnen blijven bij intensieve trainingen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten. Daarom hebben wij intensieve begeleiding in de zaal van onze sportschool in Nijmegen noord zodat iedereen zich thuis kan voelen. Onze faciliteiten zijn ook rolstoeltoegankelijk. Wij bieden personal training aan, bedrijfsfitness en zelfs speciale lessen voor de jeugd en senioren. Voor iedereen is er dus wel wat te doen. Bij ons word je goed begeleid zodat je optimaal gebruik kunt maken van al onze faciliteiten.

Fitness voor bedrijven in Nijmegen noord

Voor bedrijven is het erg belangrijk dat de werknemers gezond blijven. Wij zorgen ervoor dat jij als werknemer voordelig kan sporten wanneer jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Hiermee zorgen wij ervoor dat werknemers in topconditie zijn om hoge prestaties op het werk te leveren. Fitness zorgt ervoor dat de gezondheid wordt verbeterd en het brein beter kan functioneren. Sporten wordt natuurlijk leuker wanneer je dit met anderen kunt gaan doen. Neem dus samen met een medewerker gebruik van de bedrijfsfitness van onze sportschool in Nijmegen noord zodat je met plezier een gezonde levensstijl kan aannemen. Wij maken sporten leuk, maar het is nog leuker wanneer je dit samen met anderen kunt doen.

Personal training

Wij beschikken professionals die jou professioneel advies kunnen geven op het gebied van bewegen en een gezonde levensstijl. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat onze sporters fitness op maat kunnen krijgen. Zo kunnen er programma’s georganiseerd worden die optimaal voor jou werken om je doelen te bereiken. Wij helpen iedereen graag om een gezondere levensstijl aan te nemen. Het maakt hierbij niet uit of je jong, oud, beginner of gevorderd bent.

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheids- behandelingen

Gevestigd in onze sportschool in Nijmegen noord vind je ook ons schoonheidsinstituut UltraBeauty. Hier kun je terecht voor behandelingen voor het hele lichaam. Hiervoor beschikken wij over professionals die ervaring hebben op het gebied van blessures en ontspanning. Door bij ons langs te komen, kun je ervoor zorgen dat jouw blessures sneller herstellen waardoor je weer gezond de dag in kan gaan. Ook kun je bij ons bijkleuren in een van onze zonnebanken.

Kom eens langs bij onze sportschool in Nijmegen noord

Zoek jij een goede sportschool in Nijmegen noord? Bij Ultrasport kan zowel jong als oud terecht. Of je nou wilt sporten, bijkleuren onder onze zonnebanken of een beautybehandeling wilt, bij Ultrasport kan het allemaal. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en vertellen je over alle mogelijkheden die je bij Ultrasport hebt.

Gratis proefles!

Wil jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren. Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.