Sportschool elst

Sportschool Elst voor de beste resultaten!

Bij sportschool Elst maakt het ons niet uit of u nou jong of oud bent. Een gezond lichaam is voor iedereen belangrijk en wij kunnen u hierbij helpen. Bij ons in het healthcenter zorgen wij er samen met u voor dat u, uw doelen bereikt. Bij ons sporten zorgt ervoor dat u afleiding heeft. In ons sport en healthcenter bieden wij een hoop mogelijkheden aan. Bij ons kunt u gebruik maken van de nieuwste fitnessapparatuur. Mocht u lekker willen ontspannen? Dan kan dit bij ons ook. Wij hebben namelijk zonnebanken en een behandeling is ook mogelijk. Wij doen er alles aan om u een unieke beleving te geven.

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de sportschool. Daarom hebben wij lessen voor verschillende doelgroepen. Zo kunt u bij ons aan senioren fitness doen, mocht u jonger zijn dan is jeugd fitness een mooie mogelijkheid.

Sportschool Elst is er voor u

Wij van sportschool Elst zorgen er altijd voor dat er genoeg begeleiders in de sportschool zijn. Wij kunnen u daarom zo goed mogelijk begeleiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd aan een van de begeleiders stellen. Zij zullen u helpen met het behalen van uw doelen door goede tips te geven.

Bent u van plan om u in te schrijven maar wilt u eerst de sfeer proeven. Dan is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Mocht u zich dan willen inschrijven dan kan dit natuurlijk! Wij hebben namelijk diverse flexibele abonnementen. Wij van sportschool Elst weten dan ook zeker dat het juiste abonnement er voor u tussen zit.

Plan jouw gratis proefles

Wilt jij ook Ultrasport komen beleven? Dat kan nu helemaal gratis door direct een datum en tijd te selecteren.  Je komt dan gewoon lekker een keer gratis bij ons sporten om te kijken of Ultrasport bij jouw past.