UltraFit!

UltraFit! bij Ultrasport: Voor iedereen die fit wil worden.

UltraFit! training is een combinatie van Fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Het is een stoere, grensverleggende en no-nonsense sport voor iedereen die écht fit wil worden. Je verhoogt je conditie, lenigheid, kracht en algemene fitheid. Daarnaast verlaag je het vet percentage en het laat je spiermassa groeien. Alhoewel het doel niet op spiemassa bouwen ligt is dit in combinatie met de juiste voeding dus wel zeker mogelijk. Wij geven dan ook gratis advies over voeding en maken indien gewenst een voedingsschema waarmee jij jou persoonlijke doel kan bereiken.

Ben jij ook op zoek naar een echte uitdaging om je grenzen te verleggen? Kies dan voor UltraFit! bij Ultrasport en haal het maximale uit jezelf.

Voordelen

  • Het vergroot je zelf bewustzijn
  • Je voelt je fitter en vitaler
  • Je leeft optimaal en gezonder
  • Je verlegt je persoonlijke grenzen

Wat houdt UltraFit! training in?

UltraFit! bij Ultrasport is een gevarieerde training en noemen het WOD, oftewel Work-out of The Day. Een CossFit work-out is dus elke dag anders en nooit precies het zelfde. De ene dag zijn het zware squats en deadlifts met pull ups en de andere dag rennen met kettlebells en ga zo maar door.

Intensiteit van het programma

Vetverbranding:
Conditie:
Coordinatie:
Spierkracht: