Sportschool
Elst

Sportschool Elst

Sportschool Elst voor de beste resultaten!

Bij sportschool Elst maakt het ons niet uit of u nou jong of oud bent. Een gezond lichaam is voor iedereen belangrijk en wij kunnen u hierbij helpen. Bij ons in het healthcenter zorgen wij er samen met u voor dat u, uw doelen bereikt. Bij ons sporten zorgt ervoor dat u afleiding heeft. In ons sport en healthcenter bieden wij een hoop mogelijkheden aan. Bij ons kunt u gebruik maken van de nieuwste fitnessapparatuur. Mocht u lekker willen ontspannen? Dan kan dit bij ons ook. Wij hebben namelijk zonnebanken, een sauna en een behandeling is ook mogelijk. Wij doen er alles aan om u een unieke beleving te geven.

Het kan natuurlijk dat u het leuker vindt om aan groepslessen mee te doen. Wij bieden verschillende groepslessen aan. Denk hierbij aan: power steps, power yoga, bodyshape, spinning en pilates. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de sportschool. Daarom hebben wij lessen voor verschillende doelgroepen. Zo kunt u bij ons aan senioren fitness doen, mocht u jonger zijn dan is jeugd fitness een mooie mogelijkheid.

 

Sportschool Elst is er voor u

Wij van sportschool Elst zorgen er altijd voor dat er genoeg begeleiders in de sportschool zijn. Wij kunnen u daarom zo goed mogelijk begeleiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd aan een van de begeleiders stellen. Zij zullen u helpen met het behalen van uw doelen door goede tips te geven.

Bent u van plan om u in te schrijven maar wilt u eerst de sfeer proeven. Dan is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Mocht u zich dan willen inschrijven dan kan dit natuurlijk! Wij hebben namelijk diverse flexibele abonnementen. Wij van sportschool Elst weten dan ook zeker dat het juiste abonnement er voor u tussen zit.

Wij zijn namelijk meer dan een sportschool. Bij ons is het natuurlijk mogelijk om te sporten met de nieuwste fitness apparatuur. Dit is echter niet het enige waar wij om bekend staan. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om na het sporten even goed te ontspannen. In ons gloednieuwe healthcenter kunt u namelijk gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van onze zonnebanken, de sauna en een beauty behandeling is ook een mooie mogelijkheid.